Tuesday, April 06, 2010

Apa Ke Halnya?

Bila gua drive selalunya gua nampak safety helmet atau topi jenama Nike, Diadora dan Abibas di atas bahagian headrest belakang kereta depan gua. Ada juga kadang-kadang gua nampak tupperware berisi kuih, bunga telor orang kawin, selendang dan seluar budak kecik. Kotak berisi tissue pun sering ada kat belakang kereta.

Tadi gua nampak sesuatu yang amat rare di belakang kereta perodua kelisa depan gua. Topi penunggang kuda equestrian.

6 comments:

  1. uh dia minat sukan berkuda kot

    ReplyDelete
  2. dalam boot dia ada kuda la tu kot. mesti dia bawak keta park kat lrt pehtu naik kuda lak gi keja. confirm ah!!

    ReplyDelete
  3. kat belakang keta gua ada payung. gua tak tau ngape gua letak payung kat situ. agak melecehkan nak tonggeng² ke belakang amek payung bila ujan. nak letak kat kaki, manjang kemek je payung aku kena pijak². mana tempat bagus nak letak? sila beri cadangan. mekaseh.

    ReplyDelete