Monday, May 10, 2010

Lusuka Band - Bootleg release 2

Kisah Lusuka Band ni memang kelakar. Khamis lepas, band telah berkumpul di Souled Out Hartamas untuk makan2. Giler babi mahal. Mujur bassist ada credit card.

Setelah makan kami menapak ke studio yang bernama Brown, Black & Blues di tepi simpang. Penat jugak la menapak bawak equipment.

Pemain keyboard kami lepak kat tepi melayan nota-nota music sambil tahan hidung kerana ada mamat yang kentut. Cilakak. Keyboardist kami juga ialah seorang ibu kepada 3 orang anak dan merupakan bini bassist. Oi oi oi!!



Wife gua nyorok tepi pintu sebab dia kata badan dia dah gemok 8 bulan ngandung. "Ek ellehhh...." kata gua.

Minggu ni kitorang nak main U2 lah pulak. Nak main lagu punk, lutut dah longgar.

"Hit me baby!".

video

2 comments:

  1. bunyi x pecah best2 hehe..eh dah 8 bln ekk sat je lagi kan hehe

    ReplyDelete
  2. Sat je lagi, insyaAllah dak adam ni keluau lerr.

    ReplyDelete