Sunday, February 14, 2010

Negaraku, Tanah Tumpahnya Darahku.

Gua di pekan Layang-layang, daerah Kluang dan berjiran dengan Simpang Renggam. Pertama kali di sini. Memang sesuai dengan namanya, banyak burung layang-layang. Pekan yang gua tak faham dari mana dapat nama ialah Batang Berjuntai, Selangor dan Kg. New Zealand di Pahang.

Penjara di Simpang Renggam memang yang paling gangster. Orang kata kalau masuk penjara ni pengalaman buang air besar lu takkan sama lagi.

Cuaca panas-panas suam dan amat sesuai untuk driving. Gua mau pi Rantau pasni.

Inilah negaraku Malaysia yang kucintai.

video
Appendix:
11.30pm. Gua dah kat rantau, daerah Rembau. Umah mentua gua. Jiran dia yang berkoordinat 50meter dari rumah mentua gua ada party harijadi sampai jam 12mlm. Party anak jantan umur cecah 21tahun. Luorang tengok video clip ni dan cuba teka lah bangsa apa jiran mentua gua tu. Sorry clip gelap skit tapi gua harap luorang boleh melayaninya dengan otak yang tenang sebab lepas ni otak lu jadi celaru.

2 comments: