Friday, January 01, 2010

Twenty Ten

Gua rasa tahun baru ni:

1) Ekonomi global dan Malaysia macam tahun lepas. Macam sial.
a) Israel sukahati nak wayang kulit semua orang.
b) Komoditi naik harga 10%-20% akibat permintaan tinggi tapi supply hampeh. Contoh barangan adalah seperti gula, beras, rokok, petrol, senjata api dan daun terup.

2) Ekonomi gua macam biasa. Masih belum bankrup. Interest rate maintain.

3) Life gua makin menarik.
a) Baby coming in June.
b) Nak tangkap DSLR seketol. Gambar semua akan jadi menarik aje.

4) Team bola kegemaran gua masih akan main bola macam celaka atas alasan perkara 1) di atas.

5) Kalau sesapa nak menikah pada 10hb October 2010, patut dah book dewan dan catering bulan lepas lagi.

Happy new year to me.

4 comments:

  1. ok la tu ko boleh tau life ko makin menarik taun ni hehe

    ReplyDelete
  2. Aik main slr jugak? Nak beli nanti sound aku aku dapatkan haraga bayekkk punye

    ReplyDelete
  3. Kalau lu bagi gua free pun gua takmau. Takde kepuasan tanpa pengorbanan.

    ReplyDelete